tag:blogger.com,1999:blog-4181700427837847495.post8306605492959988106..comments2018-01-20T08:16:21.575+02:00Comments on אוכלים ת'מוח: מתכון סינטה וולינגטוןMr. Make a lot of Foodhttp://www.blogger.com/profile/10922588679107515123noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4181700427837847495.post-23226128029938010062012-03-12T16:41:31.716+02:002012-03-12T16:41:31.716+02:00היי רמי,
ל WELL DONE זה בערך 40-45 דקות, אבל כאמור...היי רמי,<br />ל WELL DONE זה בערך 40-45 דקות, אבל כאמור, לא ממומלץ.<br /><br />בעקרון עדיף לא לעשות מאנטריקוט שכן הבצק יתקשה לספוג את השומן של האנטריקוט ויהיה "רטוב" מבפנים.<br /><br />יום נעים!Mr. Make a lot of Foodhttps://www.blogger.com/profile/10922588679107515123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4181700427837847495.post-16256693697711681702012-03-12T13:18:32.488+02:002012-03-12T13:18:32.488+02:00מעניין ,
אז כמה זמן זה ל-
Well done ?
האם אפשר ...מעניין ,<br /><br />אז כמה זמן זה ל-<br />Well done ?<br /><br />האם אפשר לעשות מאנטריקוט?רמיnoreply@blogger.com